top of page
Metaalbedrijf Heindryckx

Voor de aankoop van al uw nieuwe metalen in Brugge

VERKOOP VAN NIEUWE METALEN

Heindryckx nv te Brugge koopt niet alleen oude metalen op, in onze ijzerhandel kunt u ook terecht voor het kopen van nieuwe metalen. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor de aankoop van bouwstaalmatten en wapeningsnetten. Daarnaast verkopen wij ijzeren balken.

  • Bent u op zoek naar betonstaal? Ook hiervoor kunt u bij ons terecht, zowel voor het knippen, plooien als het prefabriceren van betonstaal. Wij verkopen ook vierkante, rechthoekige en ronde ijzeren buizen. Deze kunnen wij eventueel op maat zagen en voorzien van kop- en voetplaten.

  • Zoekt u eerder L-ijzer? Wij verkopen het brut of gegalvaniseerd. Verder verkopen wij plat, vierkant en rond ijzer, alsook platen. Indien u plat staal wenst, kunnen wij dit voor u op maat knippen. Wij kunnen ze ook voorzien van gaten en dokken.

  • Wenst u dikkere platen? Geen probleem! Deze kunnen ook geknipt of gebrand worden. Vierkant en rond ijzer is verkrijgbaar op 6 meter of op maat geknipt, wat u het liefste wil. Laat ons weten wat u zoekt en wij gaan voor u aan de slag.

Metaalbedrijf Heindryckx
Metaalbedrijf Heindryckx

RANDBEKISTINGSPLATEN = GSS PROFIELEN

Bij Heindryckx kan u ook terecht voor GSS profielen of randbekistingsplaten. Deze vorm van balkbekisting is snel en makkelijk te monteren en is bovendien goed beveiligd. Het is ideaal voor bekisting bij raamopeningen die bijna tot tegen het plafond lopen.

HOP PROFIELEN = VLEUGELBUIZEN

Heindryckx levert vleugelbuizen of HOP profielen om deuren en ramen te maken.

EXTRA SERVICE

Wilt u een bestelling plaatsen voor de aankoop van nieuwe metalen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Wij bieden u bij uw aankoop extra diensten, zoals het op maat zagen en het maken van rechte en/of schuine sneden. Ook het boren van gaten en ponsen is mogelijk. Ten slotte zorgen wij ook voor kop- en voetplaten, verstevigingen, beugels en andere laswerken.

Metaalbedrijf Heindryckx

Contact ons voor meer informatie!

bottom of page